Home Nieuws Tweede vestiging in Breda voor Pets Place

Tweede vestiging in Breda voor Pets Place

door Jarno de Vries
pets place

Pets Place heeft Dierenshop André van Stijn in winkelcentrum Stada Stores in Breda-West overgenomen. De nieuwe Pets Place-winkel is de tweede vestiging van de dierenspeciaalzaakketen in de stad en de zevende in Breda.

Boerenbond

De andere 6 vestigingen bieden naast dierenproducten ook het assortiment van tuinwinkel Boerenbond aan. Deze nieuwste Bredase Pets Place focust zich uitsluitend op benodigdheden voor huisdieren en zal op sommige onderdelen daarom een breder assortiment hebben.

Levende insecten en vissenwand

“Vorige eigenaren André en Ineke van Stijn konden dankzij de overname gerust met pensioen”, vertelt de bedrijfsleider Lisa. “Hun hart lag bij vissen. Ook in de nieuwe winkel zal hier aandacht voor blijven. Naast producten voor hond, kat en knaagdier is er een grote vissenwand van 12 vierkante meter en ruimte voor waterplanten, levende insecten en diepvriesvoeding voor vissen en reptielen.”

Ook is het voltallige personeel overgenomen en zijn we druk op zoek naar extra hulpkrachten”, aldus Lisa. “Samen hopen wij mensen een goed en eerlijk advies te kunnen geven waarbij het welzijn van het huisdier vooropstaat. Ik ben echt enorm benieuwd wat de klanten van onze winkel gaan vinden.”

Opening

De 415 vierkante meter grote winkel heeft de afgelopen maand een flinke opfrisbeurt gekregen. “De winkel is nu overzichtelijker en ruimtelijker opgezet”, aldus Lisa. “We zouden de opening heel graag groots vieren natuurlijk, maar om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben we besloten het klein te houden.”

Vanwege de coronamaatregelen zijn er onder andere minder mensen tegelijkertijd welkom op de winkelvloer en zijn de koopavonden geschrapt. Zodra het weer veilig kan, zijn we van plan alsnog een feestje te vieren met proeverijen voor honden.”

Bron: Pets Place

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer