Home Nieuws Uitbreiding voor Biofood

Uitbreiding voor Biofood

door Jarno de Vries
Biodood

Biofood heeft haar assortiment en bedrijf uitgebreid. Bij de start van het Friese petfoodbedrijf Biofood Diervoeding BV op 27 september 1989, werd door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma ingezet op natuurlijke ingrediënten. Met als grondslag ‘respect voor dier, natuur en milieu’. Sinds kort is het Friese bedrijf ook bekend onder de nieuwe en overkoepelende merknaam BF Petfood.

Biofood hondenvoeding

Vooruitziende blik

Dit was een vooruitziende blik. Steeds meer mensen met een hond of kat kiezen vanwege een groeiende bewustwording voor dier, natuur en milieu en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor natuurlijke producten. Biofood maakt gebruik van 100% natuurlijke en biologische grondstoffen. Ook hebben zij aanvullende verzorgingsartikelen. Denk hierbij aan vetten, supplementen, snacks, tabletten en natuurkruiden. Dit allemaal van Nederlandse bodem.

Biofood kat

Groen label

Het Groen-garantie label waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct. Dit zonder chemische toevoegingen. Biofood is Skal gecertificeerd en nieuwe kwalitatieve biologische grondstoffen en samenstellingen bieden garantie voor biologische producten. Dit alles uiteraard van hoge kwaliteit.

Vernieuwing

Door de uitbreiding van het assortiment is het pad op bedrijventerrein ‘De Haven’ in Drachten met 400m2 uitgebreid. Komende tijd vervangt Biofood alle petfood verpakkingen voor de natuurlijke en biologische producten in recyclebare ‘no waste’ verpakkingen. De nieuwe verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled mono materiaal.

Bron: Biofood

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer