Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Uitbreiding voor Global International Products

Uitbreiding voor Global International Products

door Jarno de Vries

Global International Products nv uit Ronse bereidt voor een derde keer in drie jaar tijd uit. De uitbreiding komt er om de sterke groei van het bedrijf verder te zetten. Het nieuwe gebouw van zo’n 3.500m2 zou in september 2022 operationeel moeten zijn. Global International Products nv staat beter bekend als Kentucky Horsewear, Kentucky Dogwear en Grooming Deluxe en noteerde de laatste jaren een enorme groei. Het bedrijf, dat ruitersport en hondenartikelen produceert en verkoopt, zal hierdoor voor de derde keer in drie jaar tijd uitbreiden.
“We hadden niet verwacht dat we zo snel zouden opschalen naar fase drie. Door de realisatie van het nieuwe gebouw beschikken we over voldoende capaciteit om de komende jaren aan het huidig tempo te blijven groeien”, aldus Thomas Tuytens, CEO van Global International Products nv.

In februari 2022 gaat de derde fase van de bouwplannen van start. Hierdoor krijgt het bedrijf 3.200m2 extra magazijnruimte. Het nieuwe hoogstapelmagazijn van 16m hoog telt 10.000 palletplaatsen. Daarnaast investeert de groep ook in de semi-automatisering van het magazijn. De realisatie van dit bouwproject is in handen van Willy Naessens en zou in september 2022 operationeel moeten zijn.

Naast een nieuw magazijn, zal de derde fase ook zorgen voor 1.500m2 kantoorruimte. Deze nieuwe burelen zijn hoognodig, want het bedrijf heeft momenteel 10 openstaande vacatures. Door de stijgende groei verwacht Kentucky dat er tegen 2023 nog eens 25 nieuwe werknemers in het bedrijfspand tewerkgesteld zullen zijn. De groei van Global International Products is ook de Trends Gazellen niet ontgaan. Kentucky Horsewear mag zichzelf dit jaar één van de genomineerden noemen. Eind maart 2022 hoort het bedrijf of ze de prijs in de wacht hebben gesleept.

Bron: Global International Products

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer