Home Nieuws United Petfood neemt Cambrian Pet Foods over

United Petfood neemt Cambrian Pet Foods over

door Jarno de Vries

United Petfood, de internationale producent van dierenvoeding, kondigt de overname aan van de Britse dierenvoedingsfabrikant Cambrian Pet Foods. Deze acquisitie versterkt de positie van United Petfood als fullservice-huismerkproducent van dierenvoeding en geeft klanten toegang tot een compleet assortiment van intern vervaardigde producten. 

Het is ons doel om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en hun voorkeurspartner te zijn voor de huismerkproductie van alle droog- en natvoer, koekjes en snacks voor huisdieren. De overname van Cambrian Pet Foods stelt ons in staat ons productassortiment nog verder uit te breiden en onze klanten een totaaloplossing te bieden. Wij zijn meer zijn dan alleen een productiepartner. We willen samenwerken met onze klanten en hen begeleiden om succes te behalen op hun markt, door onze kennis te delen en producten van hoge kwaliteit te creëren”, klinkt het bij de raad van bestuur van United Petfood.

Over Cambrian Pet Foods

Cambrian Pet Foods werd opgericht in 1982 en heeft een leidende positie op de Britse markt voor huisdierenvoeding. Het familiebedrijf, dat 130 werknemers telt, beschikt over drie productievestigingen, in Llangadog, Pencader en Longridge.

De onderneming is gespecialiseerd in de productie van private label droge dierenvoeding en natte dierenvoeding, zowel in kuipjes als in blik. 

Bron: United Petfood

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer