Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Verbouwing voor Prins Petfoods

Verbouwing voor Prins Petfoods

door Jarno de Vries
Prins Plaza

Prins Plaza gaat het nieuwe dierenwelzijnscentrum in Lelystad heten. Dit centrum kan als voorbeeld en nieuwe standaard voor de hele branche gaan dienen.

Prins Plaza gaat educatie en een goede zorg voor dieren bieden, maar gaat ook kennis delen met consumenten en dierprofessionals. Ook wil Prins eenzaamheid voorkomen door ouderen te koppelen aan een huisdier en ze daarbij volledig te ontzorgen door onder meer hulp te bieden bij de voeding en gezondheidscontroles.

Met de recente overname van de Martin Gaus Academie en het Dierenhotel Martin Gaus in Lelystad kan het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen gespecialiseerde Veenendaalse familiebedrijf een droom verwezenlijken.

Aangeboden diensten

prins plaza tuin

Prins Plaza gaat niet alleen educatie en een goede zorg voor dieren bieden op het gebied van gezondheid en welzijn, maar moet ook een ontmoetingscentrum worden waar mensen met een afstand tot arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontplooien en ouderen terechtkunnen om van dieren te blijven genieten. Zo wil Prins eenzaamheid voorkomen door ouderen te koppelen aan een huisdier en ze daarbij volledig te ontzorgen door onder meer hulp te bieden bij de voeding en gezondheidscontroles.

Faciliteiten

Ook gaat er aan een medisch dierenhotel met revalidatiecentrum, een snuffeltuin, een honden- en kattencafé en sociaal educatiecentrum gebouwd worden. Het Dierenhotel Martin Gaus zal hiervoor een gefaseerde verbouwing ondergaan. Het is de bedoeling dat Prins Plaza medio 2021 al een flink eind in de steigers staat.

Bron: Dibevo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer