Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Verhuizing voor Jumper Dordrecht

Verhuizing voor Jumper Dordrecht

door Jarno de Vries
Jumper Dordrecht

Afgelopen woensdag 20 mei is Jumper de diersuper Dordrecht geopend in een gloednieuwe winkel, bij Woonboulevard Dordt. Dierenliefhebbers kunnen hier terecht voor 1000m2 aan dierbenodigdheden. Jumper is daarmee de grootste dierenspeciaalzaak in Dordrecht en omgeving en met recht dé plek voor het ruimste assortiment, lage prijzen en de beste service voor dieren en hun baas. 

De nieuwe winkel bij de woonboulevard (Mijlweg 53b) is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, zij kunnen hun hart ophalen bij het grote knuffeleiland met cavia’s en andere knaagdieren. De vertrouwde honden-, katten-, knaagdier- en vogelafdeling zijn nu een stuk ruimer. Ook is de winkel aangevuld met nóg meer afdelingen, gericht op aquaria, paarden en erfdieren. Er kan dan ook voor ieder dier naar hartenlust gewinkeld worden. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers u ook graag te woord betreffende al uw (huis)dier gerelateerde vragen!

De nieuwe winkel is volledig volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht, zodat iedereen veilig en hygiënisch kan winkelen. Daarnaast is Jumper voortaan ook op donderdagavond tot 21.00 uur geopend en gaan ook iedere zondag de deuren van 12.00 tot 17.00 uur open.

Bron: Jumper

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer