Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Verhuizing voor Pets Place Tiel

Verhuizing voor Pets Place Tiel

door Jarno de Vries
pets place

Pets Place heeft op 1 juli de deuren geopend van een nieuwe vestiging in winkelcentrum Westlede in Tiel. De winkel is met een oppervlak van 500 m2 vier keer zo groot als de vorige locatie. 

Reden van de verhuizing is de sluiting van het winkelcentrum Kwadrant, waar Pets Place tot voor kort te vinden was. Vanuit de winkeliers in het winkelcentrum ontstond zo’n 15 jaar geleden al de wens om te verhuizen naar een nieuw gebouw.

Ook bedrijfsleider John Steenbekkers is opgelucht dat dit nu eindelijk gebeurt. “Kwadrant was een goedlopend winkelcentrum, maar ons pand was al snel te klein. Inmiddels was het gebouw ook vrij verouderd, dus de wens naar een nieuwe locatie werd steeds sterker.”

Extra aandacht voor katten

De nieuwe locatie is onderdeel van Pets Place nieuwe stijl. Kattenbezitters hebben nu meer keuze. Het assortiment kastenvoer en de krabpalen zijn flink uitgebreid.

De nieuwe zaak gaat draaien met een dubbele bezetting. Steenbekkers: “Voorheen had ik alleen in het weekend een extra hulp. Nu staan we de hele week met minstens twee man personeel.”

Vanwege de coronamaatregelen zal de opening op bescheiden wijze plaatsvinden.

Bron: Pets Place

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer