Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Verkiezing beste dierenarts van Nederland

Verkiezing beste dierenarts van Nederland

door Jarno de Vries
dierenarts

De jaarlijkse dierenartsverkiezing is afgelopen vrijdag voor de derde keer van start gegaan. Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl roept huisdierbezitters op om hun favoriete dierenarts te stemmen.

“We merken dat zowel huisdierbezitters als dierenartsen enthousiast worden van de verkiezing,” zegt oprichter Edwin Paardekooper. Afgelopen jaar kwam Dierenkliniek Veendam als winnaar uit de bus. Tijdens dierendag, op 4 oktober, zal de award worden overhandigd aan de dierenarts die de meeste stemmen heeft. Hij of zij mag zich dan een jaar lang de beste van Nederland noemen.

Waardering voor de dierenarts

Volgens Edwin Paardekooper, oprichter van Dierenartskiezen.nl, is de award een publieksprijs. “We merken dat veel van onze bezoekers veel waarde hechten aan de relatie met hun dierenarts, met deze verkiezing willen we die waardering naar voren brengen.” Stemmen kan nog tot 1 oktober.

Website

Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl maakt prijzen en beoordelingen van dierenartsen inzichtelijk. Hiermee wil het platform bereiken dat er meer baasjes met hun huisdier naar de dierenarts kunnen en wil het een bijdrage leveren aan de transparantie in deze markt.

Bron: Dierenartskiezen.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer