Home Nieuws Winnaars bekend van New@Anido

Winnaars bekend van New@Anido

door Jarno de Vries
anido 2020

Op de eerste beursdag van ANIDO konden de bezoekers op de stand ‘New@ANIDO‘ stemmen op wat zij de beste innovatie op de beursvloer vonden. Ook dit jaar werd er in grote getale gestemd. De bezoekers konden stemmen in twee categorieën, namelijk ‘Voeding’ en ‘Accessoires en verzorgingsproducten’. Bovendien konden ze dit jaar voor het eerst aanduiden welk product ze met een ‘Natural & Sustainable’-award belonen. 

Anido dog chews

In de categorie ‘Voeding’ ging de award naar Edgard & Cooper voor hun innovatie ‘Doggy Dental Stick’. Dit is een dauwsnack voor de bevordering van de tandhygiëne. De tweede plaats was voor het gamma ‘Barking Bakery’ van de Nederlandse firma Cat & Dog Supply. En op de derde plaats eindigde het concept ‘Gezond Belonen’ van de firma Beeztees. 

Barking Bakery

De winnaar bij de ‘Accessoires en verzorgingsproducten’ werd de gps-tracker van de Franse onderneming Weenect. Het zilver ging in deze categorie ging naar de nieuwigheid ‘Spotted’ van Holland Animal Care. De ‘Wunderball’ van de firma Van der Basch Trading legde beslag op de derde plaats.

De ‘Natural & Sustainable’-award ging naar de firma ‘Supplies for pets’ voor hun ecologische en composteerbare poepzakjes. De verdienstelijke tweede was de firma I & I Pet Supplies met hun koffieboomkauwwortel XS. De firma ‘Edgard & Cooper’ mocht met het brons naar huis voor hun ‘Doggy Dental Stick’. 

Bron: Anido

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer