Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Zolux winnaar GlobalPETS Forum 2020

Zolux winnaar GlobalPETS Forum 2020

door Jarno de Vries
Zolux Group

Ieder jaar wordt er tijdens het GlobalPETS Forum een award uitgereikt aan een bedrijf uit de huisdierenbranche die een uitzonderlijke prestatie leverde. specifiek in het jaarlijks thema van het event.

Thema

Dit jaar luidde het thema van het GlobalPETS Forum 2020 ‘Get into the heart of the consumer’. De award ging dit jaar naar de Franse onderneming Zolux. Volgens het juryrapport gaat dit bedrijf verder dan de traditionele consumentbenadering.

Klantvriendelijkheid

Zo nemen ze zelfs huisdiereigenaars op in hun R&D-proces. Uit dit proces vormen zij de gegevens die deze personen verstrekken. Dit is een essentieel onderdeel in de ontwikkeling van innovaties binnen het bedrijf. Daarnaast nemen ze elke opmerking van de eindverbruiker ter harte. 

Zolux

De Zolux-groep is een gepassioneerd en dynamisch familiebedrijf dat actief is op de markt voor dierenspeciaalzaken. Al meer dan 80 jaar worden de medewerkers gedreven door de liefde voor hun vak en een constante innovatiedrang. Daardoor zijn de merken van de Zolux-groep tegenwoordig een must voor elke dierenspeciaalzaak.

Bron: Pet & Garden Pro

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer