Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Zowizoo Kontich (B) vernieuwd

Zowizoo Kontich (B) vernieuwd

door Jarno de Vries

Dierenspeciaalzaak Zowizoo, al meer dan 15 jaar een begrip in Kontich en omstreken, opende gisteren (1 juni 2021, nvdr) opnieuw de deuren. Na een maand verbouwingen zijn Kristof Berx en Audrey Goeman klaar voor een nieuw hoofdstuk, na wat een absoluut rampjaar is geweest voor de Zowizoo-familie. Op amper zes maanden tijd moest men afscheid nemen van boegbeelden ‘La Mamma’ Myriam, mama van Audrey én ‘Big Boss’ JP, papa van Kristof.

De vernieuwde Zowizoo, die een ware metamorfose onderging.
Voor alle duidelijkheid: wát we doen, is niet veranderd. De passie, onze service en aanbod, de smile voor onze klanten, het familiale karakter, die zijn er nog allemaal. Die zaken zijn ook de reden waarom onze klanten komen en blijven komen. Alleen past het jasje van de vernieuwde winkel nu nog beter bij het verhaal”, geeft Kristof Berx aan.

Dat jasje is een stevig exemplaar geworden, want zowel de binnen- als de buitenkant van het pand werden verbouwd. Het resultaat mag er zijn: meer parkeer- en winkelruimte (2.000 m2), bredere gangpaden zodat ook minder mobiele klanten gemakkelijk hun weg vinden, extra dogwashes en nieuwe inspiratiehoekjes, die bezoekers meteen een overzicht geven van wat er in de winkel te vinden is. Deze renovatie vormt een grote kers op een bitterzoete taart, want 2020 was een annus horribilis voor stiefbroer en -zus Kristof en Audrey.

Niet alleen gooide corona roet in het eten van de vele animatieweekends en evenementen, waarvoor de winkel bekend staat. Daarnaast ook verloren ze op zes maanden tijd hun grote voorbeelden Myriam én JP, een zware klap en meteen ook grote schoenen om te vullen. JP en Myriam kregen een plaatsje in de vernieuwde winkel, zo kijken ze elke dag mee naar de verderzetting van hun levenswerk, dat nu in handen is van zoon en dochter.


Het werk en de visie van mama en papa proberen we vandaag zo goed mogelijk verder te zetten. 90% van wat we als familie hadden besproken en beslist – want uiteindelijk zijn we hier al jarenlang mee bezig – is ook gerealiseerd. Op de overige 10% hebben Audrey en ik onze stempel gedrukt”, aldus Kristof Berx.

Bron: Zowizoo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer