Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Dibevo-vakbeurs al voor een groot deel volgeboekt

Dibevo-vakbeurs al voor een groot deel volgeboekt

door Jarno de Vries
dibevo 2021

De Dibevo-Vakbeurs is inmiddels voor 87% volgeboekt. De beurs staat gepland voor 10 en 11 oktober 2021 in de Broodfabriek in Rijswijk. Naast de bekende namen en bedrijven die exposeren, zijn er dit jaar ook een behoorlijk aantal nieuwkomers, meldt Dibevo.

“Het huisdierbezit stijgt en het gaat onverminderd goed met de huisdierenretail”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum op de website van Dibevo. “Dat zorgt ervoor dat de sector flink wat kansen biedt, ook voor bedrijven die pas net of nog niet zo lang geleden zijn gestart.”

De Dibevo-Vakbeurs is volgens Van den Assum de perfecte plek voor een (her)introductie. Verder zal het de bekende namen en bedrijven niet aan aandacht ontbreken tijdens de Dibevo-Vakbeurs. “Het is natuurlijk ontzettend fijn en waardevol om je bestaande leveranciers weer live te kunnen ontmoeten en bij te praten.”

Belangstelling

De Dibevo-Vakbeurs is op dit moment voor 87% volgeboekt. “De aanvragen blijven zelfs in deze zomerperiode binnenkomen”, vertelt beursmanager Janny Freriks op de website van Dibevo. “Dat is best uitzonderlijk. Het geeft maar weer aan dat er onverminderd behoefte is aan een fysieke vakbeurs.”

Aanmelden

Leveranciers die zich willen aanmelden voor deelname aan de Dibevo-Vakbeurs, kunnen dat direct regelen via de beurswebsite. De ticketverkoop voor bezoekers start op woensdag 1 september.

Bron: Dibevo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer