Home Nieuws Nieuw logo voor Aveve

Nieuw logo voor Aveve

door Jarno de Vries

Aveve, onderdeel van Arvesta, kiest voor een nieuw logo. De trouwe blauwe en gele kleuren worden ingeruild voor een fris, groen logo dat voortaan het uithangbord wordt van de Aveve-winkels en de professionele Aveve-merken van Arvesta. De primeur voor het onthullen van het nieuwe logo werd gedaan door de Aveve-winkel in Edegem en de Aveve-veevoederfabriek in Merksem.

Het nieuwe logo, bedacht door Hotel Hungaria, zal geleidelijk aan in alle winkels en agrarische centra evenals op verpakkingen, vrachtwagens en on- en offline communicatiedragers worden aangepast.

Look & Feel

Na jarenlange dienst onder de blauwe en gele kleuren, kiest Aveve nu voor een nieuwe look & feel. Voor de Aveve-winkels, die vorig jaar nog een nieuw winkelconcept en een nieuwe slogan ‘Hier groeit plezier’ aangemeten kregen, is de rebranding een logische volgende stap. 

Stefan De Clercq , Business Unit Director Franchise & Retail bij Arvesta: “In het nieuwe
winkelconcept, dat we vorig jaar introduceerden, zetten we volop in op beleving en inspiratie. Dat willen we nu ook volledig doortrekken naar ons logo. We matchen de buitenkant met de binnenkant. Het nieuwe logo is modern, jong en nodigt uit. We willen hiermee een jongere doelgroep aanspreken zonder daarbij onze bestaande klanten te verliezen. We gaan mee met de tijd, maar blijven tegelijk garant staan voor kwaliteit en expertise op vlak van tuin-, dierenvoedingsproducten.”

Dat het nieuwe logo een groene kleur krijgt, is niet toevallig. “We willen hiermee de link met duurzame landbouw versterken ,” aldus Gunter Van Parys . “Onze professionele Aveve-producten zijn duurzaam en innovatief. Ze helpen de moderne boer om op een milieuvriendelijkere en rendabele manier aan landbouw te doen.”

Ook in de Aveve-winkels is er veel aandacht voor ecologie. Recent kondigde de winkelketen nog een samenwerking aan met energieleverancier Engie om zonnepanelen op de daken van de winkels te plaatsen. Bovendien zetten de Aveve-winkels tegenwoordig volop in op de korte keten . Met de introductie van het nieuwe winkelconcept werd het voedingsaanbod fel uitgebreid en beslaat het aanbod vandaag veel meer dan alleen thuisbakken. Aveve ondersteunt lokale producenten en kan zo seizoensgebonden, verse en eerlijke groenten en fruit maar ook zuivelproducten aanbieden, recht van de boer.

Bron: Arvesta

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer