Home Nieuws Polaris en Nobby bundelen krachten

Polaris en Nobby bundelen krachten

door Jarno de Vries
Nobby

Polaris en Nobby gaan samen op pad en bundelen hun krachten met natuurlijke voeding en innovatieve speelproducten voor een gezond en fit huisdier.

Slogan

Waar veel producten gebaseerd zijn op smaak of wetenschappelijk zijn samengesteld, staan Polaris en Nobby voor natuurlijke voeding én gedrag. Onder de slogan ‘Healthy & Fit voor je Pet-vriend’ gaan Polaris en Nobby samen op pad in Nederland en België om dit te verkondigen.

Samenwerking

Polaris

Waar Polaris, merk van Partner in Petfood (PPF), zorgt voor gezonde hoogwaardige diervoeding, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zorgt Nobby met kwalitatieve en innovatieve producten voor een gezonde beweging en veel speelplezier voor uw huisdier. Samen die ideale mix voor een gezond en een vitaal huisdier.

Demodagen

Het salesteam van Polaris en Nobby gaan verdeeld over de regio’s het land door om te informeren. We houden demodagen, activatie op de winkelvloer en ondersteunen promoties in de dierenwinkel.

Alvast vooruitkijken wat het salesteam u te bieden heeft? Bekijk dan de website van Polaris Pet Food en de website van Nobby

Over Nobby

Bij Nobby vind je alle attributen voor je hond, kat, konijn, knaagdier, vogels en aquarium. Nobby heeft een veelzijdige assortiment en staan garant voor topkwaliteit. Van slaapkussens tot actieve speeltjes, en van verzorgingsborstels tot nageltangen.

Wat in 1991 begon met een droom is met veel energie, inzet en passie uitgeroeid tot een merk dat geniet van internationale bekendheid en ,nog veel belangrijker, een assortiment met ruim 7.000 Nobby artikelen.

Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Nobby, je vindt dus met grote regelmaat nieuwe producten voor jouw huisdier!

Over Polaris

Polaris voorziet de hond van heerlijke maaltijden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en gezonde extra’s die ondersteuning bieden bij een gelukkig en vitaal leven.

Polaris is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten inclusief kwalitatief hoogwaardig, vers bereid vlees, fruit, groente en superfoods. Welke niet alleen zorgen voor een goede gezondheid, maar werken ook preventief. Er worden alleen natuurlijke antioxidanten als conserveermiddel en al de recepten zijn zonder gluten, granen, soja, kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen.

Bron: Polaris, Nobby

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer