Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Prins Petfoods sponsor Lelystadse Uitdaging

Prins Petfoods sponsor Lelystadse Uitdaging

door Jarno de Vries
Prins Petfoods

Prins Petfoods heeft onlangs de Martin Gaus Academie in Lelystad overgenomen. Ook zijn zij sinds kort sponsor van de Lelystadse Uitdaging. Daarmee verbindt het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf in Veenendaal zich met Lelystad.

Aanbod kennisoverdracht

Prins Petfoods werkt de komende jaren verder aan een breder en beter aanbod van kennisoverdracht. Naast het aanbieden van een opleiding voor speciale Health Coaches, biedt Prins ook nascholing voor alle doelgroepen in de dierenbranche. Dit is van dierenspeciaalzaak tot hondenschool, van dierenarts tot trimsalon en van fokker tot consument. Veel aandacht blijft voor hondensporten en coaching voor mens en dier.

“Wij verbinden mens, dier en maatschappij, daar zien wij de meerwaarde van de samenwerking met de Lelystadse Uitdaging. Daarnaast is het delen van kennis één van onze belangrijkste kernwaarden. We willen inspireren door kennis te delen, vragen te stellen en de dialoog op te zoeken. Dat kan nu ook via het netwerk van de Lelystadse Uitdaging. ’Samen staan we sterk”, aldus Wil Mulders, commercieel directeur Prins Petfoods.

Samenwerking

In samenwerking met de Lelystadse Uitdaging zijn er al matches in ontwikkeling. Er wordt Voor Woonzorg Flevoland gekeken naar de mogelijkheid om met de Martin Gaus Academie een activiteit voor ouderen te ontwikkelen. Ook worden er gesprekken gevoerd met de P.I. Lelystad om iets dergelijks voor gedetineerden op te zetten.

“Omdat ik Prins als familiebedrijf zo goed ken en daardoor weet dat sociaal betrokken ondernemen een oprechte kernwaarde van het bedrijf is, wist ik meteen: zij passen écht bij doelstellingen van de Lelystadse Uitdaging”, verteld Sacha Gaus, Voorzitter Lelystadse Uitdaging.

Bron: Prins Petfoods

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer